ADRİYATİK GÜNLÜKLERİ – ATAKOS

ADRİYATİK GÜNLÜKLERİ 18 MAYIS 2014

Kahvaltıdan sonra 11.00 gibi ayrıldık Zakhintos’ dan.
Akşam üzeri 18.00 de ATAKOS’ a ulaştık.

Hava çok güzel. Bütün yol boyunca  güneşlendim.

Burada da bir koyda kalacağız.

Sevgilim gece dalışı yapıyor.
Hiç bilmediğimiz sularda, ilk defa geldiğimiz bir koyda gece yarısı, onun suya girip uzaklaşmasını izlemek, biraz tedirgin ediyor beni. Ona belli etmek istemiyorum, sımsıkı sarılarak ve bol şans dileyerek uğurluyorum tekneden. Gözden kaybolana kadar su altı fenerinin ışığını izliyorum.

Bir kadeh rakı eşliğinde, kitap okuyarak- Bu arada Elif Şafak’ın “Ustam ve Ben” isimli kitabını okuyorum- dönüşünü bekliyorum.

03.00 gibi , her tarafına balıklar takılı bir halde dönüyor.

Sonra,  kapkaranlık bir koyda, huzurla suyun sesini dinlerken, sahip olduğumuz mutluluk için birbirimize teşekkür ediyoruz.

    

E-bültene Abone Ol Merak etmeyin. Spam yapmayacağız.

Yazar

Gönül Gökalp

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Login for fast comment.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

No More Posts

Register

OR

Do you already have an account? Login

Login

OR

Do not you have an account yet? Register

close

Bültene Kayıt Ol

About Us

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.