GÜZELLİK İÇİN MASKELER

Bugün biraz maskelerden bahsedeceğim.

Ben, çeşitli kozmetik ürünlerin satıldığı yerlerden alınan, çoğu Çin malı güzellik ürünlerinin, maskelerin bir işe yarayacağını düşünmüyorum açıkçası.

Bütün bu kozmetik sektörü yokken, kadınlar her türlü kremini, bakım ürününü evde kendileri yaparmış.

İçinde ne olduğu bilinmeyen bir üründense, evde yapılanın çok daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.

İşte size bir kaç basit tavsiye.

Cildinize botoks etkisi için maske:

Yüzdeki tüyler için maske:

Hassas ciltler için maske:

            

Işıltılı bir cilt için maske:

Tahriş olmuş ciltler için maske:

 

Ev yapımı deodorant:

1 kaşık hindistan cevizi yağı

1 kaşık karbonat

1 kaşık mısır unu (isteğe göre)

1 damla lavanta yağı

 

Bir kapta karbonat ve hindistan cevizi yağını karıştırıp 1 dakika mikrodalgada bekletin.İsteğe göre mısır unu da ekleyip iyice karıştırın. Lavanta yağını da damlatın. Yine karıştırın.Huni yardımıyla bir deodorant kutusuna boşaltın ve kullanın.

 

Bu günlük bu kadar .

Bu tarz bilgileri paylaşmaya devam edeceğim. Eğer bir yere kaydederseniz, elinizin altında olur her zaman.

Gördüğünüz gibi çok para harcamaya gerek yok. Bir kaç basit malzemeyi karıştırmak yetiyor……

 

E-bültene Abone Ol Merak etmeyin. Spam yapmayacağız.

Yazar

Gönül Gökalp

İlgili Yazılar

2 yorum

Bu maskeleri siz denediniz mi?

Cevapla

evet, çok başarılı

Cevapla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Hızlı yorum için giriş yapın.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başka Yazı Yok

Kayıt Ol

VEYA

Zaten üye misiniz? Giriş Yap

Giriş Yap

VEYA

Henüz üyeliğiniz yok mu? Kayıt Ol

close

Bültene Kayıt Ol

About Us

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.