AYVALIK ADALARI TABİAT PARKI

Bugün saat 13.00 de Karabiga’ dan yola çıktık.

Çan-Yenice-Balya yolu üzerinden İvrindi’ ye geldik. Muhteşem manzaralı bir yol ama oldukça virajlı, açıkçası karavanla biraz zordu.

İvrindi’ de yemek yedik.

Bergama’ ya gideceğiz ama, Edremit tarafından gitmek istemiyoruz. Daha önce geçmediğimiz İvrindi-Bergama yolunu denemek istiyoruz. 77 km. Çok keyifli bir yolmuş.

19.00 da Bergama’ dayız. Bugün burada (pazartesi) pazar kurulmuş. Gördüğüm en büyük pazarlardan biri. Alışverişimizi yapıyoruz. Fiyatlar oldukça ucuz.

Gece Kozak’ a çıkıyoruz. Buraları bıraktığımızdan beri, ne yazık ki hiç bir şey yapılmamış. Sabah öğrendiğimize göre ustamız bir kaza geçirmiş. Motorsikleti ile bir yaban domuzuna çarpmış. Suratında yara bereler var. Allah korumuş yine de, sonuç çok daha kötü olabilirdi.

Ancak hafta sonu çalışmaya başlayabileceğini söylüyor. Biz de buralarda beklemek yerine Ayvalık’ a inmeye karar veriyoruz.

Ayvalık adaları Tabiat parkına geldik. Mevsimden dolayı kapalı olan Toka otelin önüne park ettik. Koy ve deniz harika, fakat arılar var.

  

Bishop hemen kendine bir arkadaş buluyor.

Konakladığımız yerin arka tarafında sitelerde kalan bir çift de bizi ziyarete geliyor. Çay içip laflıyoruz.

Günlerimiz yürüyüş yapmak ve kitap okumak ile geçiyor.

Sahil inanılmaz dingin ve huzurlu.

Zaten ben tatil yörelerini, mevsim dışlarında daha çok severim.

 

E-bültene Abone Ol Merak etmeyin. Spam yapmayacağız.

Yazar

Gönül Gökalp

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Login for fast comment.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

No More Posts

Register

OR

Do you already have an account? Login

Login

OR

Do not you have an account yet? Register

close

Bültene Kayıt Ol

About Us

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.