Hadi Gelin Yaratıcılığımızı Konuşturalım

 

Hep yaptıklarımı anlatıyorum değil mi? 
Hep benim zevklerim , benim seçimlerim. 
20 yıl önce ilk defa sanat yönetmenliği işine soyunduğumda ( ki zorunlu olarak başıma kalmıştı. VİTRA reklam filmi çekiyorduk. Çok sofistike bir banyo yaratılması gerekiyordu. Gelen sanat yönetmeninin çok standart bir bakış açısı olduğunu gördüğüm için, müdahale etmeye başladım. Biraz orası, biraz burası derken sonunda iş bana kaldı. Söylemesi ayıp ama, aslında mükemmel bir iş ortaya çıktı, o filmle ödül almıştık.) bu işi yapmaktan bu kadar keyif alacağımı bilmiyordum.
Kendi evim, arkadaşlarımın evleri derken sürdü gitti.
Şu anda öyle bir noktaya geldim ki, hangi mekana girersem gireyim, kafamda renkleri, eşyaları, objeleri yeniden şekillendirmeye başlıyorum.

Mesela evlerde salon olarak ayrılan yerleri ben hep yatak odası olarak kullandım.

 

Gerçi artık işler çok kolaylaştı. İnanılmaz imkanlar var. Sitelerin bu işler için oluşturduğu programlar var. Bu programlar sayesinde, bir odanın içini seçtiğiniz eşyalarla döşeyebiliyor, duvarlarını istediğiniz renge boyayabiliyor, koltuklarını istediğiniz kumaşla kaplayabiliyorsunuz.Böylece kafanızdaki mekanı , önceden görebiliyorsunuz.
Size böyle bir site adresi vereceğim. İnanın bayılacaksınız. Yaratıcılığınız atağa kalkacak. Mekanlar, mobilyalar, perdeler, döşemeler, duvar renkleri ve hatta zemin seçimleri sizi bekliyor. Hadi iş başına, en azından çok eğlenceli vakit geçireceğinize eminim.

Hatta yarattığınız mekanları bana da gönderirseniz çok sevinirim.

http://www.evdose.com/tr/dekorasyon/

İyi eğlenceler………

E-bültene Abone Ol Merak etmeyin. Spam yapmayacağız.

Yazar

Gönül Gökalp

İlgili Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Hızlı yorum için giriş yapın.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başka Yazı Yok

Kayıt Ol

VEYA

Zaten üye misiniz? Giriş Yap

Giriş Yap

VEYA

Henüz üyeliğiniz yok mu? Kayıt Ol

close

Bültene Kayıt Ol

About Us

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.